Bakarne mreže

Yuyao MAXUN Communication Equipment Co., Ltd.

http://www.maxuntx.com

Jedan od vodećih Kineskih porizvođača plastičnih konektora za  spajanje provodnika telekomunikacionih kablova, konektorskih modula kao i alata za konektore. Preko 25 godina Maxun ispoučuje proizvode viskog kvaliteta u preko 20 zemalja i regiona kao što su USA, Rusija, Maroko, Južna Koreja…

Pregled proizvoda

GALA Thermo Shrink PVT. LTD.

http://www.galathermo.com

Kompanija Gala je lider na tržištu Indije kao i širom sveta sa termoskupljajućim proizvodnim programom.  Za 30 godina poslovanja Gala je proširila svoje tržište na 92 zemlje, pokrivajući Severnu i Južnu Ameriku, Evropu, Skandinaviju, Afriku, Aziju i Australiju.

Pregled proizvoda

SILVER Tech Company

http://www.silvertechcom

Preko 20 godina je kompanija Silver prisutna na nacionalnom i međunarodnom tržištu. Kompanija je orijentisana na pružanje celovitih rešenja na polju  telekomunikacija, energetike i hemijske industrije sa tehničkom podrškom prilagođenom klijentima širom sveta.

Pregled proizvoda

Sichuan TIANYI Comheart Telecom Co., Ltd.

http://www.tianyitelecom

Tianyi je jedan od lidera na tržištu Kine u proizvodnji termoskupljajućih spojnica za telefonske kablove. Pored toga u proizvodnom  programu ove kompanije nalazi se i pasivna oprema za optičke mreže, ADSL modemi i CDMA/GSM Ripiteri za mobilne komunikacije. Pored Kine, Tianyi  ima veliko tržište i širom sveta.

Pregled proizvoda