Optičke mreže

 HELLERMANNTYTON

      www.htdata.co.uk

U okviru širokog asortimana proizvoda za potrebe izvođenja kablovskih bakarnih i fiberoptičkih instalacija posebno se izdvajaju proizvodi za nastavljanje fiberoptičkih kablova - fiberoptičke spojnice, familije FRBU, FST, FDN, FML, UFC, PLC i BFJ sa pratećim komponentama.

Pregled proizvoda

 OPTERNA

       www.opterna.com

Svetski poznat proizvođač aktivne i pasivne opreme za optičke telekomunikacione mreže. Ističu se njihova rešenja za menadžment optičkiv kablova kod FTTX mreže (optički razdelnici, završne optičke kutije)

Pregled proizvoda

 FIBREFAB

      www.fibrefab.com

Proizvođač i isporučilac aktivnih i pasivnih fiberoptičkih komponenti, završnih, prespojnih,  preterminiranih i standardnih optičkih kablova, završnih optičkih kutija, optičkih prespojnih panela i drugih instalacionih komponenti za fiberoptičke mreže.

Pregled proizvoda

 ZTT

     www.chinaztt.com          

Jedan od vodećih kineskih proizvođača fiberoptičkih vlakana i širokog asortimana fiberoptičkih kablova (standardni kablovi za polaganje u cevi/tlo, za podvodno polaganje, ADSS i OPGW kablovi, kablova za FTTH primene i instalacionog materijala. Takođe i proizvođač različitih konstrukcija užadi i kablova za energetske VN i NN instalacije.

Pregled proizvoda

 LONGXING TELECOM

      www.lxtelecom.com       

Vodeći kineski proizvođač opreme za  FTTX optičke mreže, pasivne komponente, opreme za menadžment optičkih kablova i opreme za povezivanje optičkih kablova

Pregled proizvoda

 SUNSEA Telecommunications 

 www.sunseagroup.com        

Poznata kineska kompanija koja se bavi proizvodnjom, servisom, istraživanjem i razvojom opreme za informaciono-komunikaciona tehnologije.

Pregled proizvoda

 BLUERAY Technology 

www.blueray-fiberlink.com     

Proizvođač optičkih kablova, pasivne opreme i alata za rad sa optičkim kablovima.

Pregled proizvoda